Xerrada – Jordi Rosell

390

El passat dimecres 15 de maig va venir el Jordi Rosell a l’hora de la matèria optativa d’Habilitats Socials de 4t d’ESO. El Jordi viu a Gelida i des del onze anys és invident. Tal com ell ens va explicar, res ha impedit que porti una vida completament normalitzada: va fer els seus estudis escolars i universitaris en centres ordinaris i treballa en una empresa de programador informàtic. Es mou cada dia, de Gelida a Barcelona on treballa, amb el seu gos pigall que li fa de guia.

El Jordi ens  ha donat una lliçó de superació: des de la ceguesa sobrevinguda viu intensament la vida: està casat i és pare de dos fills, té molta activitat social al seu poble i encara els obstacles com qui puja una muntanya. Tal com ell diu,  la muntanya pot ser difícil però sempre acabem trobant el camí per arribar al cim.

Ens va animar a lluitar i a saber-nos adaptar a les circumstàncies que la vida ens posa davant. La xerrada ens ha deixat un impacte en tots els que el vam escoltar i així li hem fet arribar a través dels nostres emails.

Gràcies, Jordi!

Teresa Terrades

Potser també t'agrada