Un matí amb David Bueno – Psicologia 2n BATX

190
El passat dia 9 de novembre, l’alumnat que cursa l’optativa de Psicologia de 2n de Batxillerat va assistir a la conferència del biòleg especialitzat en neurociència i educació David Bueno.
La conferència, que va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, portava per títol “Un matí amb David Bueno: el cervell desordenat” i se centrava en les característiques i processos de canvi als quals estan sotmesos els cervells dels adolescents. Dirigint-se a un públic d’adolescents (nois i noies de diversos instituts de Catalunya), sense comptar els professors/es que els acompanyaven, David Bueno va parlar-los de les zones del cervell que més canvis pateixen durant l’adolescència i que provoquen les marques típiques del comportament durant aquesta edat: desordre, emocions hiperreactives que comporten salts emocionals constants, comportament grupal, superació dels límits, etc.
Un cop acabada la xerrada vam poder visitar l’exposició “Cervell(s)”, on els i les alumnes van poder completar alguns dels aspectes centrals de la xerrada, tot i que també a classe s’ha continuat aprofundint en el que és més important.
Una jornada molt interessant i enriquidora en tots els aspectes.

Potser també t'agrada