Tret de sortida – Jornades Culturals 2018

765

Hola a tots i a totes, us hem reunit avui aquí per anunciar-vos que tenim molt a prop les Jornades Culturals 2018! I quina és la millor forma d’anunciar-les que aquesta?

Com ja deveu saber, durant les Jornades oferim una infinitat de tallers i activitats culturals, on és impossible no trobar alguna cosa que t’agradi i et motivi.

Volem deixar clar que les Jornades Culturals no són tres dies de festa, sinó que són UNA FESTA en si mateixes. Venim a l’escola a aprendre, però aprenem coses diferents, de formes diferents i de gent diferent. Tots som, d’alguna manera, alumnes, perquè tothom aprèn de tothom. Sembla que posem l’escola cap per avall i, en canvi, la tenim més endreçada que mai.

Però per a poder fer-les possible necessitem un motor que les faci funcionar, i aquest motor ets tu, que organitzes un taller; i tu, que vas a fer-lo; i també tu, que participes en un debat; i tu, que vas a un concert o a veure una obra de teatre. Nosaltres només gestionem tot això, però cadascun de vosaltres és qui fa que, any rere any, i cada cop més, les Jornades Culturals siguin un èxit. Si no hi participes, això no rutlla, així que FES-LES TEVES!

Durant les pròximes hores passarem per totes les classes a donar-vos els detalls més importants, així que estigueu atents i prepareu-vos, perquè les Jornades s’acosten i ja no tenen aturador! Que comenci l’espectacle!

Equip de les Jornades

Potser també t'agrada