Tallers CreaJove – CF

187

Els passats 14 i 22 de febrer els alumnes de primer  de CF de Grau mitjà i de de Grau superior van realitzar el  taller d’emprenedoria del CREAJOVE.

El CREAJOVE és un programa anual que realitza la regidoria de Promoció econòmica del l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i que enguany arriba a la seva dissetena edició amb l’objectiu incentivar la cultura emprenedora entre els joves de la comarca.

El taller va tenir  una durada aproximada de dues hores  a on vam fer una introducció a l’emprenedoria, als emprenedors, i vam treballar la creativitat mitjançant dinàmiques per a la  generació d’idees de negoci.

Aquest taller el fem cada curs ja que ens serveix per a començar a pensar i a prendre consciència de la idea de negoci i del projecte empresarial que s’haurà de realitzar al segon curs del Cicle Formatiu i també ens incita i ens motiva a treballar per a poder presentar candidatures al Concurs del CreaJove de idees de negoci creatives i projectes empresarials per a alumnes de la comarca.

Miquel Àngel Garcia

Potser també t'agrada