Taller “Crea Jove” – Cicles Formatius

509

Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’ Atenció a la dependència i Gestió administrativa i de grau superior d’Educació infantil i Administració i finances han participat aquesta setmana en els tallers Creajove, un projecte que pretén apropar el món de l’emprenedoria als joves estudiants de l’Alt Penedès, estimular la creativitat de l’alumnat i identificar comportaments creatius.

Els tècnics del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, l’ens que impulsa el projecte des de l’any 2003, van traslladar el projecte a l’alumnat i van treballar amb ells la identificació i detecció d’habilitats i comportaments emprenedors a les aules de l’Escola.

El projecte Creajove inclou, un cop finalitzat el taller, un concurs per escollir els millors projectes empresarials i la millor idea de negoci i posteriorment la celebració de la Jornada de l’emprenedor que ofereix una sèrie d’activitats formatives.

L’Escola Intermunicipal del Penedès és un dels deu centres de la comarca que participen cada any, i ja en fan vuit, en aquesta iniciativa. En les darreres quatre convocatòries els alumnes del centre han guanyat el concurs al millor projecte empresarial, de forma consecutiva.

L’equip docent de Cicles Formatius

Potser també t'agrada