Sortida Administració Local – CF GA

336
L’alumnat del cicle formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa va ser present dimarts passat a la penúltima sessió ordinària d’aquest mandat del ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Com cada any, els alumnes del cicle formatiu assisteixen al plenari com a complement de l’estudi del funcionament de l’Administració local, que es fa dins del mòdul Empresa i Administració.
Moments abans del ple, l’alcalde del municipi, Josep Maria Ribas (ERC), va presentar a l’alumnat tots els regidors i va fer una petita introducció del seu funcionament que els va servir de reforç d’allò que durant aquestes darreres setmanes van poder treballar a l’aula. La visita dels estudiants a l’Ajuntament va coincidir amb la posada en marxa del sistema de videoacta i transmissió en streming del ple, un nou sistema que permet  l’eliminació de l’acta en paper.
La majoria dels alumnes van valorar positivament poder veure en primera persona el funcionament del ple i van expressar el seu desig de visionar una altra sessió amb aquest nou sistema. Veurem si en el futur alguns d’aquests estudiants acabem asseguts no com a públic sinó a la taula del plenari.
Albert Mercader 

sdr

 

Potser també t'agrada