Servei Comunitari: Eva 354 i les lectures enllaunades

221

A la classe de 4t A, des de l’assignatura de Comunica’m, ens van proposar una activitat dins del servei comunitari que hem de fer abans d’acabar el curs. Aquest projecte es va dur a terme gràcies a la col·laboració d’ EVA 354, el festival En Veu Alta. Va consistir en 3 sessions formatives per realitzar una lectura enllaunada, és a dir, un vídeo d’un parell de minuts on es llegeix un fragment d’algun relat o poema. Les lectures sempre s’havien fet presencialment, però a causa del Covid-19 s’han de fer virtualment.

La primera sessió va ser amb la Montse Bueno, coordinadora del projecte de lectura, que ens va fer una introducció de com fer una lectura enllaunada. A la segona trobada va venir la voluntària Cinta Barberà i ens va aconsellar mètodes concrets per llegir en veu alta i entonar millor. Finalment, la tercera sessió va anar a càrrec de la Jordina Biosca, directora del festival EVA 354, i ens va parlar sobre la part més artística de l’activitat, és a dir, la realització del vídeo.

Com a conclusió, els tallers ens han semblat interessants i entretinguts, tot i que hauríem preferit que fossin més dinàmics. Per acabar, volem agrair a les tres voluntàries que ens han vingut a fer les activitats i al festival EVA per donar-nos l’oportunitat de participar.

Alumnes de 4t A

Aquí podeu veure més informació:

https://www.facebook.com/187240764656123/posts/3891488854231277/

Potser també t'agrada