Reunió inici de curs 1r ESO – Curs 2023/24

893
Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que el dia 6 de setembre iniciarem les classes a l’Institut Intermunicipal del Penedès. Aquell dia, l’alumnat de primer d’ESO gaudirà d’activitats d’acollida, de tutoria, de coneixement i passarà tot seguit a començar les activitats acadèmiques amb normalitat.
El dia abans, el dia 5 de setembre a les 18:30 h farem la reunió informativa de principi de curs per tal de fer-vos saber el funcionament del curs que estaran a punt d’engegar els vostres fills i filles.
Fer-vos saber que hem demanat un canvi d’horari per al centre per tal de poder començar les classes a les 8 h i acabar-les a les 14:30 h. Els motius que ens han portat a aquesta demanda són diversos, però per comentar-ne només alguns: motius de salut per poder dinar (alumnat de matí) i sopar (alumnat de tarda) abans, motius pedagògics reduint el cansament i manca de concentració de les darreres hores del matí o motius de millora de l’horari de tarda per a l’alumnat de Cicles Formatius de manera que no hagi d’absentar-se diàriament a la darrera hora classe per falta de transport públic.
De moment no tenim encara la confirmació que està acceptat aquest canvi, però us ho fem saber perquè ho pugueu tenir en compte. Quan ens confirmin la seva activació o no, us ho comunicarem.
Moltes gràcies i bon estiu a tots/es!!!
Potser també t'agrada