Projecte revista de filosofía “Ment Oberta” – 4t ESO A i B

269

Els i les alumnes de 4t ESO A i B hem anat realitzant el Projecte de Recerca dins la matèria optativa de Filosofia al llarg de tot el curs en forma de Revista digital, a la qual vam posar el nom de “MENT OBERTA”.

L’objectiu ha estat donar un espai de reflexió sobre els temes que hem anat tractant al llarg del curs: debats sobre temes d’actualitat, literatura, art, societat, cinema, música, sistema educatiu… Així com també oferir un lloc de promoció d’enigmes i fotofilosofia recollits, creats, redactats o muntats pels i les alumnes.

Si voleu descobrir el recull de treballs i reflexions que hem anat realitzant, ho podeu fer a través de l’enllaç següent:

https://sites.google.com/intermunicipal.com/mentoberta

També podeu seguir l’Instagram, anomenat Ment Oberta, que vam crear per fer ressò dels articles que anàvem publicant a la revista digital. Esperem que hagueu gaudit de les publicacions, tant com nosaltres. Ha estat una bona experiència de la qual us volem fer partíceps ara que tanquem aquest projecte de cara a la propera finalització del curs. Que la filosofia us faci trempar!

Potser també t'agrada