Presentació Web de Filosofia – 4t ESO

252

Benvinguts i benvingudes a la web de l’Escola Intermunicipal dedicada a la filosofia!

Donat que hem de fer un projecte de recerca de treball obligatori, nosaltres, els i les alumnes de 4rt A i B, hem decidit fer una recerca sobre alguns temes de filosofia creant una revista per a tots i totes vosaltres. Els moments que estem vivint no ens permeten fer projectes que impliquin desplaçaments i/o contacte amb altres persones i hem cregut que aquesta seria una manera de divertir-se, reflexionar i aprendre a la vegada. I també hem cregut que seria de profit per a tots/es vosaltres.

Hem creat aquesta web, també, per donar-li el reconeixement que cal a la filosofia. Parlarem sobre temes actuals: el cinema, música, arts plàstiques, literatura i també sobre els diversos temes dels debats que realitzem a classe. També hi haurà enigmes i “fotofilosofies”amb les que podreu observar i reflexionar a partir d’elles. Volem mostrar-vos que la filosofia ens rodeja en el nostre dia a dia i en tot el que fem.

Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest projecte ja que és una novetat d’aquest any i som els primers en fer una cosa com aquesta! Seguiu les nostres publicacions tant a la web https://mentoberta.intermunicipal.com, com pel nostre Instagram @mentoberta.

Esperem que gaudiu tant llegint-la com nosaltres fent-la!

Roger Pérez / Maria Soldan

Potser també t'agrada