Premi “Projecte d’aprenentage” – CFGM Atenció a la Dependència

193

El projecte d’aprenentatge i servei del cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, de la nostra escola,  ha estat premiat a la 10ª edició del Pla de Mesures Innovadores a la Formació Professional,  de la Fundació BCN de Formació professional.

Aquest premi pretén potenciar iniciatives que posin en valor l’experimentació, el foment de les competències claus i professionals de l’alumnat, el treball en equip i la  col·laboració amb altres agents i/o centres educatius.

Des de l’Escola ja és el tercer any consecutiu que es desenvolupa aquest projecte  amb l’alumnat de segon curs d’atenció a la dependència.

 Aquest vol  assolir uns aprenentatges significatius  a través de la participació activa en entitats i recursos de l’àmbit social que atenen a persones dependents. Entre altres actuacions s’ha portat a terme: activitats amb la SIEI del Centre, col.laboració amb la Residència Font Santa, intervencions al centre de dia de Torrelavit, xerrades diverses a la Biblioteca de Sant Sadurní i tallers al Casal d’avis del municipi, etc…

Potser també t'agrada