Olimpiades de Química – 2n de Batxillerat

397

Quatre dels nostres alumnes classificats entre els 50 millors de Catalunya

Una educació integral ha de treballar tots els aspectes de la personalitat. També ha d’arribar a tots els alumnes independentment de les seves característiques personals, socials o actitudinals. Per això és important fer-los entendre que l’esperit de superació i l’esforç és part de la construcció del seu caràcter. La preparació per a les proves de les Olimpíades serveix per fer-los trobar els seus límits personals de forma amena i que se n’adonin que no hi ha impossibles, que les metes, si es lluita per elles, es poden aconseguir.

El passat 6 de març quatre alumnes del nostre centre es van presentar a la XXXII Olimpíada Química de Catalunya. La participació enguany ha estat al voltant dels 400 alumnes de 2n de batxillerat de tota Catalunya.

Els nostres alumnes participants van ser la Tania González, la Lara Yao Martorell, en Jaume Rodríguez, en Daniel Romero i ens va acompanyar fins al final en Joel Sasot.

Han estat dos mesos d’intensa preparació i esforç, moltes hores del pati dedicades, feina a casa i en grup, s’ha de tenir en compte que el nivell exigit a les Olimpíades està per sobre del de la Selectivitat i amb el temari de 2n de Batxillerat sencer quan encara no l’han acabat.

Per això, el nostre centre vol agrair aquesta dedicació.

Tots els nostres alumnes van quedar classificats entre els 50 millors de Catalunya. Ens agradaria remarcar que en 4 de les universitats catalanes haguessin quedat classificats entre els 5 primers.

La Lara Yao Martorell va ocupar la 12a posició absoluta de Catalunya, 2a posició a la Universitat de Barcelona i s’ha classificat per les Olimpíades Nacionals que es celebraran dels dies 10 a 12 de maig a Santander, Cantabria. Només els 21 millors alumnes de Catalunya poden participar en les Olimpíades Nacionals.

Ens congratulem com a centre per la dedicació, la passió i les hores de preparació altruista que el nostres alumnes han dut a terme.

Josep Perea

Potser també t'agrada