MostrActiva – CFGM AD

355

En el marc del consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, que agrupa tots els casals de gent gran de la comarca, es celebra la Mostractiva, on es fa una exposició de tots els treballs manuals que s’han fet als casals durant l’any. Aquest any es celebrava la XXª edició.

D’altra banda també  es celebrava el XVé aniversari del Projecte de dinamització de Gent Gran de la Diputació de Barcelona. Així que es decidir organitzar una Jornada conjunta.

El dissabte deia 30 de juny durant tot el dia, es van celebrar aquests dos esdeveniments amb diferents actes, entre ells la FIRA. Van passar per la fira unes 350 persones.

A través de l’assignatura de destreses socials vam treballar amb els alumnes la participació activa en aquesta fira mitjançant un Photocall.  Els alumnes van preparar tot el material , amb la col·laboració del Consell Comarcal, i van venir a muntar i portar la carpa de Photocall.

Van participar un total de 12 alumnes d’AD1, que han rebut un certificat de col·laboració.

La carpa va tenir força èxit i molta gent va passar a fer-se una foto al nostre Photocall, animats pels alumnes.

Tot i que ha estat una petita col·laboració, des de Consell Comarcal, pensem que pot ser hem obert una via de col·laboració  per tal que els alumnes puguin explorar una part de l’atenció psicosocial i de lleure diferent a la que s’esposa a l’aula.

Nuria López

Potser també t'agrada