L’ÍNTER PARTICIPA UN ANY MÉS AL HP CODEWARS

526
El dissabte 5 de març va celebrar-se la setena edició del concurs HP CodeWars Barcelona. En aquest cas, i per segon any consecutiu, l’edició va desenvolupar-se en format virtual degut a les restriccions de la pandèmia.
L’objectiu del concurs és donar a conèixer les potencialitats de la programació i la codificació als i les estudiants adolescents i promoure l’interès pels estudis STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) entre els joves, i especialment entre les noies.
 
En aquesta edició van ser seleccionats per a participar-hi dos equips de l’Inter: un equip de segon de batxillerat, format per la Lara, la Núria i la Fiorella, i un equip de primer de batxillerat, amb el Pavlo, l’Alexis i el Joel, acompanyats per la seva professora, la Montse Enajas.
Els sis participants van trobar-se a l’Inter de bon matí i van poder disfrutar d’una jornada de treball col·laboratiu consistent en solucionar, durant 3 hores, el màxim de problemes proposats utilitzant els coneixements de Python 3 que han adquirit a les classes de programació. Tot i no pujar al podi, els dos equips van treballar de valent i van viure una experiència molt enriquidora.
 
Moltes felicitats als participants i moltes gràcies per engrescar-vos mútuament a formar part, de forma activa, d’iniciatives formatives com aquesta. Esperem haver guanyat o consolidat alguna vocació STEM!
Potser també t'agrada