Lara Yao, a les Olimpíades Nacionals de Química – 2n de Batxillerat

407

Després de la Selectivitat, la Lara Yao Martorell ens fa arribar aquest escrit de la seva experiència a les Olimpíades Nacionals de Química del passat mes de maig:

“Els tres dies de maig que vaig passar a Santander (Cantàbria) van ser magnífics. No només perquè vaig tenir el gran honor de participar en les Olimpíades Nacionals de Química, sinó també perquè vaig conèixer gent amb interessos semblants als meus.

El primer dia, el 10 de maig, només en arribar ja vam començar a conèixer-nos entre nosaltres. Malgrat que, majoritàriament, vam establir relació entre els provinents de Catalunya, vam poder, a més a més, compartir punts de vista amb adolescents de tot Espanya.

El segon dia va ser, segurament, el més intens. Durant el matí i un cop ben esmorzats, vam fer la prova de qüestions. Després de dinar, vam tornar a la facultat d’enginyeria industrial i telecomunicacions de la universitat de Santander i, al llarg de tres hores més, vam intentar resoldre l’examen de problemes. Per acabar la jornada, vam visitar el Museu Marítim de Santander.

Ambdues proves van ser difícils. En tot cas, però, no em vaig desmotivar; al contrari! Em vaig adonar que em queden moltíssimes coses per aprendre. Com que no tenia pressió a sobre, m’ho vaig prendre com una experiència més i, de fet, va ser molt divertit comentar les respostes amb els meus companys i companyes.

El tercer i últim dia es van entregar els premis i els diplomes de reconeixement. A més, aprofitant el bon temps, abans d’agafar l’avió, tots els catalans vam anar a fer una mica de turisme fins al Palau de la Magdalena.

Per finalitzar, m’agradaria agrair a l’Escola Intermunicipal pel finançament del transport i donar les gràcies al Josep Perea pel seu suport, el qual m’ha obert les portes a aquesta vivència única.”

Des de l’Escola li volem desitjar molts èxits i encerts en el seu futur!

Potser també t'agrada