La campanya de donacions de sang torna a ser un èxit! – CF

253
La campanya de donacions de sang que cada any organitza l’alumnat i professorat de Cicles Formatius amb el suport del Banc de Sang i Teixits va tancar portes ahir amb èxit. Enguany, els professionals que van fer les extraccions es van endur cap al laboratori un total de 66 bosses de sang, tres més que les que es van recollir l’any passat. L’acte altruista de les persones que hi van participar permetrà ajudar a 198 persones de tot Catalunya,  ja que de cada unitat de sang extreta s’extreu glòbuls vermells, plaquetes i plasma per donar servei a persones amb anèmia, hemorràgies, leucèmia, càncer o hemofilia, entre altres patologies.
Cada any, el centre educatiu es mobilitza perquè la campanya sigui excel·lent. Aquest any, com a novetat, s’havia decorat la sala amb arbres de Nadal pintats, instal·lat un photocall per animar la jornada i es va impulsar una campanya de difusió a través de les xarxes socials.
Voluntaris i professorat volem donar les gràcies a tots els donants i a tota la gent que cada any treballa perquè les xifres de donacions augmentin. Us esperem de nou l’any que ve!
Alumnat i professorat de Cicles Formatius

 

Potser també t'agrada