Jornades Culturals 2022

797

Els dies 31 de març i 1 d’abril hem dut a terme les Jornades Culturals. Amb les d’enguany, ja són quaranta les Jornades que hem celebrat a l’Inter i ho diem així perquè realment les celebrem:

Celebrem aprendre d’una altra manera, celebrem viure l’Inter d’una altra manera. En aquests dies de Jornades Culturals, practiquem activitats que no estan en el currículum oficial però ens ensenyen molt i ens deixen una petjada infinita: Enguany l’alumnat ha organitzat un dia de tallers i ells han estat els mestres. L’endemà, ho ha fet el professorat i tots hem viscut la possibilitat de ser mestres i aprenents a la vegada. I després dels tallers ens hem vist fent activitats de circ, ballant danses irlandeses, jugant en les diferents competicions esportives i en el festival de talents. Tenim molt talent a l’Inter. D’alumnat i de professorat! Dos dies d’autèntic espectacle que hem tancat amb un acte final on hi ha hagut espai per recordar a les persones afectades per la guerra d’Ucraïna i per veure al professorat dalt l’escenari en les diferents actuacions musicals que podreu veure en aquesta pàgina web. 

Les Jornades Culturals s’organitzen des de la Coordinació de les activitats extraacadèmiques i des del Consell d’Alumnes que és l’òrgan de participació de l’alumnat al centre. 

Comptem amb el suport econòmic i humà de l’AMPA que en tot moment han volgut contribuir a fer possible les Jornades.

Les Jornades Culturals, Aprendre en majúscules!

Potser també t'agrada