Jornada de Portes Obertes 2019

379

Estem molt satisfets de l’afluència de gent que va venir dissabte a la jornada de Portes Obertes per conèixer l’Escola abans de les preinscripcions escolars. La xerrada informativa de la Direcció va ser un èxit i van ser moltes les persones que es van interessar per saber com treballem i quin és el nostre projecte educatiu.

Tothom qui ho va voler va poder fer un recorregut pels espais i equipaments i va poder resoldre qüestions pràctiques del funcionament diari. L’exposició dels projectes duts a terme durant el curs va ser la gran novetat i va atraure molta gent que es va interessar per saber el seu desenvolupament a l’aula.

Va ser una diada molt profitosa, on tothom hi va tenir cabuda. Vam poder gaudir d’una exhibició de hip-hop, protagonitzada per alumnes que durant les Jornades Culturals es van apuntar a aquest taller i d’un concert de percussió, vinculat a l’assignatura de música, el volei i futbol van servir com a mostra d’activitats extraescolars organitzades per l’AMPA. I el concert amb el grup “De Fresca” format també per nois i noies de l’Escola, va posar punt i final a un dia esplèndid.

Moltes gràcies a tothom!!!

Potser també t'agrada