Inauguració exposició “SOLIDART” – 3r ESO

64

L’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Intermunicipal del Penedès inauguren el 3 de març a les 19 h l’exposició “Solidart” a la Biblioteca de Sant Sadurní d’Anoia. “Solidart” és un projecte interdisciplinari que treballa el Renaixement i el Barroc des de diferents matèries. Tot el treball fet es mostrarà en una exposició que durarà tot el març i es clausurà amb una subhasta de les obres exposades en benefici d’una ONG del territori.

SOLIDART:

Un projecte interdisciplinari obert a la comunitat educativa Els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Intermunicipal del Penedès inauguren el 3 de març a les 19 h l’exposició “Solidart” a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia.
En aquesta exposició es mostraran les obres creades pels mateixos alumnes que reinterpreten quadres del Renaixement i el Barroc. El dia de la inauguració comptarà amb la col·laboració de La Barraca de l’Inter, que oferirà un refrigeri per a tots els assistents. L’exposició romandrà oberta al públic tot el mes de març i es clausurarà amb
agraïments i la subhasta de les obres exposades en benefici de l’ONG del territori que
hagin escollit els mateixos alumnes.
“Solidart” és un projecte interdisciplinari que treballa el Renaixement i el Barroc de manera coordinada i simultània des de les matèries de les Ciències Socials, Llengua i Castellana i Literatura i Educació Visual, Plàstica i Audiovisual (EVPA), i amb la col·laboració de la matèria de Música i l’Aula d’Acollida del centre. L’objectiu és la planificació, gestió, muntatge, difusió i realització d’una exposició vinculada a una subhasta mitjançant l’aplicació de coneixements interdisciplinaris adquirits des de les matèries.
Aquesta proposta va més enllà de l’àmbit educatiu i vol ser un projecte que involucri tota la comunitat educativa i el territori. Amb aquesta finalitat es generen productes per donar solució a una necessitat real de manera creativa i cooperativa, amb els quals s’interactua en un context públic, generant un aprenentatge significatiu en els alumnes i
la comunitat.

Els productes finals són: les obres multidisciplinàries, reinterpretacions creades pels alumnes vers el Renaixement, el Manierisme i el Barroc; la mateixa exposició al claustre de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, del mateix municipi on es troba el centre; la subhasta dels productes exposats en benefici d’una ONG escollida pels alumnes, i la carpeta d’aprenentatge digital i individual del projecte.

Exposició Solidart
● Inauguració: 3 de març 2023 a les 19 h.
● Subhasta: últim dia de l’exposició, 29 de març.
● Dates de l’exposició: del 3 al 29 de març 2023.
● Lloc: Claustre de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.
● Preu: entrada gratuïta.
● Persona de contacte: Aura Gumà.
● Correu: aura@intermunicipal.com

Potser també t'agrada