Guayandors Premis CreaJove 2020

731

L’alumne Raimon Carrillo Escofet  de 1er de CFGS Administracio i Finances ha guanyat el premi a la “Millor idea de negoci” i l’equip d’alumnes de 2on de CFGS Educació Infantil:  Carmen Salcedo, Carlos Puerto, Jordina Grau i Iratxe Vega  han guanyat el premi a “Millor Projecte empresarial”  del concurs emprenedor CreaJove 2020.

Enhorabona guanyadors !!

Felicitats per la feina ben feta !!

Podeu veure la notícia completa a:

https://www.rtvvilafranca.cat/2020/06/el-creajove-2020-ha-finalitzat-amb-lacte-de-lliurament-de-premis-als-projectes-presentats/?fbclid=IwAR1Oc0FrEdVnYCySqPFjrT8CQVBYe4ytDT-tf2kmhL2bLSbtEjo6QvvezDw

Cal destacar que enguany és la quarta vegada consecutiva que s’assoleix el premi de millor Projecte empresarial,  el segon cop consecutiu que tots els treballs finalistes són del nostre institut, i el sisè cop que hi ha equips finalistes de les darreres set edicions.


 

Darrers concursos Creajove:

CREAJOVE 2019

Guanyadors premi millor Projecte Empresarial: “Can Cuentu”,  de Melissa Calvo, Jennifer Merida, Alba Marquez, Esther Calero.  Alumnes de 2on CFGS Educació Infantil.

CREAJOVE 2018

Dos projectes de l’escola Guanyadors ex aequo al premi de millor Projecte Empresarial i menció especial del Jurat al centre educatiu.

“Worldbox Fundation” de Marc Ramón, David Murillo i Javier Culqui. Alumnes de 2on de CFGS Administració i finances.

“Cloudplace” de Yolanda Garcia i Marta Celemin. Alumnes de 2on de CFGS Administració i finances.

Enllaç al vídeo de PTV (punts d’interès minut 2:05 i 2:20)

https://www.rtvvilafranca.cat/2018/04/el-creajove-2018-premia-una-consultoria-de-serveis-enoturistics/

CREAJOVE 2017

Guanyadors premi millor Projecte Empresarial: “La Caravana de les emocions” de Miriam Ruiz, Yoselin Carrion i Sofia Campoverde. Alumnes de 2on de CFGS Educació Infantil

Enllaç al vídeo de PTV (punt d’interès minut 1:06)

https://www.rtvvilafranca.cat/2017/03/cervesa-artesana-caravana-emocions-app-voluntariat-premis-creajove/

Potser també t'agrada