Fira Futur 2019 – CF

369

El dijous 14 de març l’INS Escola Intermunicipal del Penedès hem participat la 13a edició de Fira Futur.

Aquest esdeveniment anual es duu a terme a “La Fàbrica Rogelio Rojo” de Masquefa i ofereix als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se, els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional, mostrant-ne les diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Es tracta d’un projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Hem mostrat l’oferta docent de l’INS Escola Intermunicipal del Penedès al costat de vint-i-un centres educatius més. Ho hem fet amb un ampli stand en el que hem pogut exposar la nostra oferta formativa general i específica en cicles formatius de grau mitjà i de grau superior,  així com el PFI-PTT de la MMAP.

Per la fira hi han passat al voltant de 400 estudiants vinguts d’arreu de la comarca de l’Anoia: Institut de Masquefa, Institut Guinovarda i Institut Salvador Claramunt de Piera, PFI-, Masquefa, Institut Guinovarda i Institut Salvador Claramunt de Piera, PFI-PTT Anoia Sud d’Igualada, i alumnes del Curs de preparació a la prova d’accés de Cicles Formatius de Grau Mitjà i del Projecte Singulars de Masquefa.

Ha estat una experiència i una tasca de divulgació molt excitant i engrescadora !!

Miquel Àngel Garcia

Potser també t'agrada