Consell d’alumnes – ESO i BATX

490
El passat divendres 10 de desembre es va celebrar el primer consell d’alumnes d’aquest curs. Hi van participar més de noranta nois i noies entre els quals hi havia els delegats de tots els cursos d’ESO i Batxillerat i persones amb ganes de participar del tema de debat d’aquest consell i de les comissions de Jornades Culturals i de Sant Jordi.
El tema de debat principal va ser el respecte a la diversitat de gènere i es van fer propostes d’actuacions al llarg del curs que, ara, també es debatran a les aules. Va ser un debat ric que va tenir dues fases: vam començar en grups petits en els quals hi havia alumnat de tots els cursos i després es  va fer la posada en comú, en la que els portaveus de cada grup van exposar les seves aportacions i punts de vista.
A banda del debat es van recollir propostes de l’alumnat com el de crear un grup de teatre a  l’Inter que va tenir molt bona acollida.
El consell d’alumnes es va fer al gimnàs, i seguint les normes anticovid,  l’alumnat anava amb mascareta i l’espai va estar ventilat al llarg de tot el consell.
Us deixem algunes imatges d’aquest acte, que va destacar pel seu bon funcionament i per la  gran implicació de l’alumnat.

 

Potser també t'agrada