Cloenda del Consell d’Alumnes – Curs 2018/19

598

Sessió de cloenda del Consell d’Alumnes – Curs 2018-19

El dilluns 10 de juny vam celebrar l’última sessió d’aquest curs del Consell d’Alumnes, amb una participació de 36 alumnes del total de membres del consell, i amb l’absència justificada de tot l’alumnat de primer i segon de batxillerat que ja havien finalitzat les seves classes.

Els temes tractats van ser, en primer lloc, l’estat de les propostes al voltant de l’ús del mòbil -una qüestió que s’ha d’acabar de decidir al claustre de professorat i al Consell Escolar i que es posarà en marxa al setembre- i, en segon lloc, les millores proposades a partir del pressupost participatiu.

Els rellotges a les aules, l’aparcabicicletes i les papereres de reciclatge al pati són les millores que ja s’han pogut materialitzar, mentre que altres com les saboneres i els assecadors de mans per als lavabos ja compten amb un pressupost assignat.

Pel que fa als bancs i taules per a la millora dels espais del pati, es va votar per implementar un projecte de mobles fets amb materials de fusta reciclats, amb un resultat de 33 vots a favor i 3 abstencions. Per tant, esperem que aquest projecte sigui una realitat a partir del pròxim setembre i que puguem comptar amb la col·laboració d’alumnes, famílies, professorat, personal no docent…

Així doncs, endavant amb la participació dels alumnes i de tots els que formem part de la Comunitat Educativa i molt bon estiu a tothom!

Potser també t'agrada