Campionat d’Scrabble – ESO

135

El dijous i divendres 9 i 10 de març, alguns alumnes d’ESO van participar en el 1r Campionat d’Scrabble Escolar en Català de Sant Sadurní d’Anoia.
De la categoria de 3r i 4t d’ESO es van classificar, per a les finals dels Països Catalans, que es faran a Barcelona al maig, tres de les deu parelles participants de l’Escola Intermunicipal, una de les quals va quedar en segon lloc a la classificació. Són Blai Alegre i Biel Paz, Aleix Martínez i Ricard Gonzalvez, i Laura Fernández i Paula Hernández.
De la categoria de 1r i 2n d’ESO es va classificar una de les deu parelles: Jan Casas i Marc López, també, en segon lloc, a la classificació. L’enhorabona a tots ells!

Van ser dos dies molt profitosos amb una experiència molt interessant: aprenent jugant, amb una competitivitat sana entre els instituts de Sant Sadurní, compartint experiències i plantejant nous reptes per a la trobada del maig amb altres instituts del País Valencià, les Illes i Catalunya Nord. Animem a tothom a felicitar els alumnes concursants, que van deixar el llistó molt alt, i a participar-hi en les pròximes edicions.

https://scrabbleescolar.cat/reportage-final-3r-4t-deso-del-1r-campionat-de-scrabble-escolar-de-sant-sadurni-2023/

https://scrabbleescolar.cat/reportatge-final-de-1r-2n-deso-del-1r-campionat-de-sant-sadurni-danoia-2023/

Potser també t'agrada