Acte públic – Gestió llistes d’espera CFGM i CFGS 2022/23 (25/07/2022)

607
ACTE PÚBLIC per la Gestió la de llista d’espera del procés de preinscripció als Cicles de Grau Mitjà i de Grau Superior del curs 2022-23
El proper dilluns 25 de juliol a les 10h tindrà lloc en el nostre centre un acte públic únic per les gestió de la llista d’espera del procés de preinscripció als Cicles de Grau Mitjà i de Grau Superior del curs 2022-23.
Aquest acte implica tant al procés d’alumnat amb continuïtat d’escolarització, com del procés per la resta d’alumnat.
Tenir en compte:
 
* En els propers dies, i abans de l’acte públic, es publicaran el nombre de vacants després de matrícula que es gestionaran el dia de l’acte.
* Les persones que constin a la llista d’espera podran anar personalment a l’acte o designar representant degudament autoritzat per tant que actuï amb el seu noment i representació.
* La no assistència a l’acte representa la pèrdua al dret d’obtenció d’una plaça.
* La matrícula de l’alumnat que obtingui una plaça es formalitzarà a continuació de l’adjudicació

Actualment només hi ha llista d’espera del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a la Dependència, pel qual queden 4 vacants que es gestionaran el dia d’aquest acte públic.
Preguem que des de finals d’agost estigueu atents a la web per les vacants dels diferents cicles que puguin sortir per la segona fase d’admissió al Setembre.

 

Potser també t'agrada