Xerrada informativa Banc de Sang – Cicles Formatius

324

L’Escola Intermunicipal del Penedès participarà de nou, aquest curs acadèmic, en la campanya de recollida de sang que promou de forma itinerant el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La campanya se celebrarà el proper 19 de desembre a la sala polivalent del centre i comptarà amb el suport i organització dels alumnes de Cicles Formatius del centre educatiu de Sant Sadurní d’Anoia.

Durant aquests dies, el centre està duent a  terme diverses activitats prèvies per tal de preparar l’activitat i garantir l’èxit de la convocatòria. Una de les primeres accions previstes es va fer aquest dimarts, 14 de novembre, amb la xerrada formativa que va impartir Arnau Maspons, Tècnic del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, als alumnes que participaran en la preparació de la campanya. Els alumnes de Gestió Administrativa 1 i 2, Atenció a la Dependència 2 i Educació Infantil 1, tenen l’encàrrec aquest any de fer-se càrrec de la preparació del material de la campanya i de dinamitzar la sessió. El centre considera que aquesta campanya és un bon instrument no només per conscienciar a la població de la necessitat de donar sang sinó també per treballar competències transversals i específiques vinculades als seus estudis.

Enguany, l’Escola Intermunicipal del Penedès es marca l’objectiu d’augmentar les xifres de donacions que es van registrar l’any passat, unes 46.

Professorat de Cicles Formatius

Potser també t'agrada