Sortida COMERCAT – CFGM GA1

366

Els alumnes de primer any del cicle formatiu de grau mitjà Gestió administrativa de l’Escola Intermunicipal del Penedès van assistir dimecres passat, 13 de desembre,  a la sessió del Comercat, la jornada de networking que cada any organitza l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per tal de dinamitzar els contactes entre microempreses de l’Alt Penedès. Enguany, el psicòleg, César Llorente, va ser encarregat de dinamitzar la sessió que es va celebrar a l’edifici de l’Enològica de la capital de l’Alt Penedès.

La visita, organitzada des del mòdul formatiu Comunicació Empresarial i Atenció al Client, tenia com a objectiu conèixer què és un net working i quines són les claus del seu èxit. A final d’aquest primer curs acadèmic els alumnes hauran de crear virtualment la seva empresa i fer una jornada de trobades empresarials dins l’aula en què es posaran en pràctica les eines i recursos apresos per una comunicació empresarial efectiva.

La sortida professional es va completar amb una visita a les instal·lacions del setmanari El 3 de Vuit. El director del rotatiu, Ricard Rafeques, va regalar diaris als alumnes, va parlar-los de la història del diari i es va fer una fotografia de família que es publicarà en la propera edició.

Albert Mercader

Potser també t'agrada