Sessions informatives accés Universitat – Cicles Formatius

307

Aquestes últimes setmanes s’han dut a terme sessions informatives dedicades a l’alumnat de cicles formatius de grau superior per tal de conèixer l’accés a la universitat des d’aquests estudis.
Les sessions han consistit en la visita d’un representant de la Universitat de Barcelona que va oferir una presentació general de la universitat així com també les notes de tall d’accés, sol·licituds de beques, etc.
També ens han visitat un tècnic de la Universitat Rovira i Virgili i dues estudiants dels grau de pedagogia i d’ADE que des de les seves experiències han explicat el funcionament universitari i més concretament els graus que cursen. També han proporcionant informació de beques i de convenis amb l’estranger.
Destacar també la visita de 12 exalumnes del cicle d’educació infantil que estan cursant estudis universitaris i d’altres cicles que han dut a terme un intercanvi d’experiències i d’informacions a l’alumnat actual de segon curs d’educació infantil. Gràcies a tots per la seva dedicació.

Joana Sánchez

 

 

Potser també t'agrada