Samarretes – Educació Física

758

A partir del mes de novembre del curs 2017/2018, cada alumne dels cursos d’ESO i de 1rBatx de l’Escola Intermunicipal heu de triar una samarreta d’EF, inclosa en el material que heu fet efectiu a principi de curs. Per tant, ja està pagada. Aquesta samarreta serà, a partir d’ara, el material que caldrà portar per fer les classes d’EF a l’Escola Intermunicipal.

Els objectius generals que pretenem amb aquesta iniciativa són tot el relacionat amb hàbits d’higiene dels nostres alumnes, un gran problema a hores d’ara. Les sessions d’EF s’hauran de fer amb aquesta samarreta (i amb altre material propi quan faci fred, com xandalls, dessuadores, etc.). En acabar les sessions, caldrà canviar-se obligatòriament de samarreta i passar per les dutxes, que també les estem modificant per individualitzar-les i fer-les més funcionals.

Si vols una segona samarreta, el preu és de 6€, i l’has de demanar el mateix dia que triis la talla i color de la primera samarreta. Farem la comanda general la segona setmana de novembre i farem una altra comanda (si cal) a finals de gener.

El pagament de les segones samarretes s’ha de fer via PÀGINA WEB www.intermunicipal.com, i caldrà portar el justificant/rebut de l’esmentat pagament.

Carta informativa i full de comandes

Models de samarreta 17/18 – Noi

Models de samarreta 17/18 – Noia

Potser també t'agrada