“Aprendre per viure” – Xerrada Sergi del Moral

637

El passat 21 de novembre  el Sergi del Moral, professor de matemàtiques i cap d’estudis de l’IE Les Vinyes de Castellbisbal, va venir al nostre centre a fer-nos la xerrada “Aprendre per viure”. Una xerrada orientada a donar-nos a conèixer el model pedagògic d’aquest centre educatiu.

L’IE les Vinyes és un centre impulsor d’Escola Nova 21, un moviment d’escoles de tot Catalunya que treballen per a la innovació pedagògica. A “Les Vinyes” aposten per la innovació responsable, per l’avaluació permanent, per la transparència i la comunicació. Però sobretot fan de l’aprenentatge una experiència vivencial a través del treball disciplinar, el projecte d’àmbits i els projectes transversals.

El Sergi del Moral assegura que quan s’inicia la transformació a les aules no hi ha volta enrere perquè la satisfacció de l’alumnat i dels docents envers els aprenentatges és significativament més alta que la fórmula més  tradicional. Ens va animar molt a fer la nostra pròpia transformació i avançar cap a una educació més propera a les necessitats de l’alumnat que ara mateix és a les nostres aules.

Gràcies Sergi!

Teresa Terrades

Potser també t'agrada